x

Fergies og Nicki Minajs stilfulde nye video ude nu

Fergies og Nicki Minajs stilfulde nye video ude nu

11 år efter udgivelsen af solo- og debutalbummet ”The Dutchess” fra 2006 er Fergie tilbage med sit andet soloalbum: ”Double Dutchess Visual Experience”. Tidligere på måneden udkom singlen ”You Already Know” hvor rapperen Nicki Minaj er med som gæstestjerne. Nu kan de begge to opleves i nummerets musikvideo, der er udsendt i dag. 

Læs også: To nye singler fra Fergie

Videoen er instrueret af brazilianske Bruno Ilogti, der tidligere har arbejdet sammen med Major Lazer. Fergie danser kontrolleret og bestemt rundt i sort/hvide monokrome omgivelser i forskellige outfits, som fremhæver popstjernens tonede krop.

 

 

bout to break out of my cage

Et opslag delt af Fergie (@fergie) den

 

Nicki Minaj gør sin entré i sædvanlig stil, en tætsiddende kjole og stiletter så høje, at det næsten umuliggør bevægelse. Dette sætter dog ikke en stopper for, at hendes rap sidder lige i skabet som altid og cementerer hendes evner i disciplinen.  

”You Already Know” er produceret af den mangeårige Black Eyed Peas kollega Will.I.Am, og den kyndige musikkender kan nok genkende det ofte samplede, James Brown-producerede Lyn Collins-nummer ”Think (About It)” som det groovy beat gennem hele sangen.

Se videoen her:

 

Lyt til den originale James Brown klassiker her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA