x

Ugens Topsify Hit: Danske SunCity er klar med solskinssangen "LOCA"

Ugens Topsify Hit: Danske SunCity er klar med solskinssangen "LOCA"

På debutsinglen ”LOCA” er sensommersolen ved at gå ned, mens dansetonerne langsomt tager greb om byen. De tre brødre bag SunCity er vokset op i Skælskør, byen med flest soltimer i Danmark – heraf bandnavnet. 

Omer 22, Emir 23 og Orfej 25 bidrager alle lige meget til musikken, de spiller nemlig selv alle instrumenterne, skriver teksterne og supplerer hinanden bag producerpulten. Det betyder rigtig meget for dem, at alt ved SunCity er deres eget, lige fra bandlogoet til mixet af sangene.

”Vores far er uddannet musiklærer, og vores passion og kærlighed til musikken kommer fra ham. Vi har altid haft masser af instrumenter i hjemmet, og vi har alle tre spillet og sunget, siden vi var helt små”, fortæller SunCity. 

Efter selv at have arbejdet med deres egen musik længe, og efterhånden opbygget en lang portefølje, er bandet nu blevet signet på NEXUS Music, som bedst er kendt for at stå bag det efterhånden mangeårige fænomen Nik & Jay, men også kunstere som Joey Moe og Cicilia.

”Vores signing på NEXUS har betydet rigtig meget for os – Jon Ørom har været en fantastisk mentor og har virkelig udfordret og skubbet til vores produktioner”.

I den lille solskinsplet her i Danmark er trioen vokset op med musikken helt inde under huden og fortæller passioneret, hvad det er, de gerne vil med deres musik;

”Selvom vi er brødre og har et tæt bånd, så er vi også tre forskellige personer, med meget forskellig smag og holdninger. SunCity er et sted, hvor alle vores kompetencer som individuelle musikere flyder ind og former lydlandskabet. SunCity er lyden af vores by, og vi glæder os til at invitere resten af Danmark indenfor. Vi lover, at solen skinner!”

Følg SunCity på de sociale medier

Hør ”LOCA” her:

 

Hør hele ugens Topsify Denmark-playliste ”Ny Musik nedenfor på Spotify – og husk, at du kan følge den på Spotify, så bliver du løbende opdateret med den bedste nye musik. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA