x

Britney Spears hos Dr. Phil

Britney Spears hos Dr. Phil

Det har været vanskeligt at åbne for tv eller aviser de seneste dage uden at høre sensationslystne rapporter om den seneste udvikling i den fortsatte skandaleberetning om Britney Spears.

Og GAFFA holder sig ikke for god til at opsummere begivenhederne. Den 3. januar blev sangerinden under stor pressebevågenhed kørt ud fra sin bolig på en båre og efterfølgende tvangsindlagt til psykologisk observation. Forud for dette havde hun nægtet at udlevere sin ene søn til faderen Kevin Federlines bodyguard. I skrivende stund er hun midlertidigt frakendt retten til at se sine børn.

Den 5. januar blev hun udskrevet, da lægerne ikke kunne påvise, at hun var til fare for sig selv og sine omgivelser. Den populære tv-doktor Phil McGraw, som besøgte Spears på sygelejet, hvor også sangerindens fader vågede, er dog ikke i tvivl om, at Britney Spears' tilstand er kritisk. I en udtalelse fra Dr. Phil udtrykte han overbevisning om, at hun har presserende behov for både medicinsk og psykologisk behandling.

I denne uge fortsætter dramaet for åben skærm. Spears har angiveligt accepteret at deltage i McGraws populære tv-show "Dr. Phil", hvor doktoren - som er lidt af en institution i amerikansk tv-sammenhæng - for åben skærm forsøger at få derangerede personer på ret køl.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA