x

The Raveonettes på omfattende USA-turné

The Raveonettes på omfattende USA-turné

The Raveonettes, som er aktuelle med albummet "Lust, Lust, Lust" og kunne opleves i en håndfuld danske byer i december, er tilbage på de amerikanske og canadiske landeveje i 2008, hvor de spiller en stribe koncerter for at promovere det nye album, som udkommer i USA den 19. februar.

Publikum kan glæde sig til et velsammenspillet og scenevant The Raveonettes, som også var på amerikansk turné i efteråret 2007. Om gruppens koncert i Vega i december skrev GAFFAs anmelder:

"Det var tydeligt at høre, hvordan de fire foregående måneders turnéaktivitet solidt havde plantet sig i kroppen på triokonstellationen, der spillede både intimt og mekanisk, støjende og lavmælt. På den måde afspejlede aftenens koncert eminent den balancegang mellem opslugende larm og forførende melodik, som er så vellykket på "Lust, Lust, Lust".

The Raveonettes spiller en enkelt koncert med Blonde Redhead i New York den 19. januar. Herefter følger en række koncerter i Italien, inden den amerikanske turné sparkes i gang i San Diego, Californien, den 29. februar.

Turnéen, som omfatter tyve koncerter i såvel Canada på både den amerikanske øst- og vestkyst, afsluttes i Washington den 29. marts. Forinden har gruppen blandt andet optrådt på South by Southwest-festivalen i Austin, Texas.

Se turnéplan på gruppens MySpace-profil


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA