x

Bizart initiativ fra Danmarks Smukkeste Festival

Bizart initiativ fra Danmarks Smukkeste Festival

I denne de driftige eventmageres tid skal mere og mere kreative udbud tiltrække nye kundegrupper. I Horsens bliver det gamle statsfængsel lavet om til forlystelsescenter til næste år, og nu overvejer folkene bag Skanderborgfestivalen at give interesserede mulighed for at få nedsænket deres urne ved Skanderborg sø, hvor den folkelige musikbegivenhed hvert år finder sted. Det skriver Ritzau.

Initiativet kommer i forbindelse med, at lovgivningen forventes at blive ændret i løbet af året, så det bliver muligt at få nedsat sin urne på udvalgte verdslige gravpladser i det danske landskab.

Projektet med den mulige titel Smuk Undertaking er et blandt en række projekter med arbejdstitler som Smuk Dating, Smuk Teambuilding og Smuk Rejser, som i fremtiden skal sikre indtjening også uden for festivalsæsonen.

De nye initiativer varetages af aktieselskabet Smuk Business, som just har fået tilført en million kroner ved festivalens generalforsamling.

I forbindelse med det alternative begravelsesritual, skal den enkelte have mulighed for at udfylde sine ønsker for det sidste farvel.

"Man kunne for eksempel ønske sig at få en liveoptræden til sin begravelse eller specialbrygget gravøl", siger festivalens eventmager, Jonas Pindhund Hallberg, til Århus Stiftstidende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA