x

Vil du rocke ud med Foo Fighters – på violin?

Vil du rocke ud med Foo Fighters – på violin?

Den 10. februar afholdes de amerikanske Grammy Awards for halvtredsindstyvende gang, og hvis man kan begå sig på enten stryger eller messinginstrument, kan man ifølge gigwise.com få en chance for at slutte sig til Dave Grohl og resten af Foo Fighters, når de går på scenen for at fyre deres nye single ”The Pretender” af.

Grammy Awards har igen i år udskrevet konkurrencen ”My Grammy Moment”. Her skal man, for at deltage, optage og indsende 60 sekunder af sig selv, der spiller ”The Pretender” på det klassiske instrument, man behersker bedst. Bidragene vil blive lagt ud på youtube.com, hvorefter et dommerpanel vil udvælge 45 deltagere, og efterfølgende vil programmets seere få mulighed for at stemme på deres favorit.

Da ”My Grammy Moment” blev udskrevet sidste år, kunne man vinde muligheden for at optræde med Justin Timberlake. I år er der således en anelse mere rock ’n’ roll over feltet, når man kan give den gas med Grohl og drengene.

Foo Fighters er med sangen ”The Pretender” nomineret i kategorien ”Bedste Sang”, og pladen ”Echoes, Patience, Silence And Grace” er nomineret i kategorien ”Bedste Rock Album”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA