x

Vega Natklub lancerer plakatserie

Vega Natklub lancerer plakatserie

I det nye år vil det københavnske bybillede blive præget af en række nye kunstplakater med Vega Natklub som afsender. Vegas natklub har bedt 12 forskellige kunstnere og grafikere om at designe hver deres unikke plakat, der udtrykker de oplevelser, tanker og følelser, som de forbinder med Vega Natklub. En ny plakat vil hver måned pryde byens ophængningssteder.

Kunstnerne har fået helt frie tøjler til at kreere plakaterne, der derfor vil have vidt forskellige udtryk. Det eneste krav til kunstnerne var, at Vega Natklubs logo skulle indgå. Plakaterne vil blive udarbejdet af utraditionelle kunstnere og grafikere med tilknytning til klubscenen.

Den første plakat er designet af kunstneren Anton Juul, der også er kendt under kunstnernavnet Anton XXXX. Udover at være professionel skateboarder er Anton Juul én af folkene bag Norse Projects og butikken Norse i Pilestræde, der sælger klassisk streetwear, specialmærker og limited editions-produkter. Foruden at drive butikken laver Anton Juul grafisk design ikke blot for Norse, men også for blandt andre Carhartt og diverse skateboardfirmaer.

Anton Juul, der står bag designet til januar måneds Vega Natklub-plakat, havde umiddelbart svært ved at designe en plakat, der kunne rumme alt det, han mener VEGA Natklub står for. Om idéen bag den plakat, han imidlertid endte med at skabe, siger Anton Juul:

”Der opstår en del ny kærlighed på Vega, og jeg kunne godt tænke mig, at det skulle være et glad budskab og forhåbentlig få et lille smil frem, når folk ser den - januar er kold og mørk, og der er ikke så meget at smile af”.

Februar måneds plakat vil blive lavet af kunstner/arrangør/dj Morten Halborg-Møller eller MHM One, som han også kalder sig. De øvrige kunstnere vil blive offentliggjort løbende på Vega Natklubs hjemmeside.

Besøg Vega Natklubs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA