x

Annette Bjergfeldt klar med nyt album

Annette Bjergfeldt klar med nyt album

Den anerkendte århusianske sanger og sangskriver Annette Bjergfeldt udsender den 4. februar sin første dansksprogede plade og tager på turné med materialet.

Foruden tre engelsksprogede og meget roste albums, kan sangskriveren Anette Bjergfeldt skrive en såkaldt "Kogebog For Sangskrivere" og P4-prisen på cv'et.

GAFFAs anmelder var da også begejstret for Bjergfeldts seneste udspil, "The Kissing Post" fra 2004 og skrev blandt andet:

"Annette Bjergfeldt har en af de stemmer, som man bare ikke kan få nok af. Og sammen med et ubetrideligt talent for sangskrivningen har hun roligt udviklet sig til en af vores bedste kvindelige singer-songwritere. (...) Et bragende flot album, hvor Annette Bjergfeldts sang hensætter lytteren i en apatisk tilstand af lykke".

Annette Bjergfeldt har også turneret som solist på klubber, festivaler og radiostationer i hele USA igennem fire år og har skrevet sange til albums med kunstnere som Eddi Reader fra Fairground Attraction og Teitur.

Og nu debuterer Bjergfeldt altså som dansksproget sangskriver, når hun i februar udsender "Man Må Godt Ta' To Gange" med underfundige tekster om buddhister, nervøst velour, Lillymodeller, og alle de frostsikre havenisser, der flytter med. Pladens første single er allerede i rotation i radioen.

I forbindelse med udgivelsen spiller sangskriveren en række koncerter omkring i landet:

26. februar kl. 20 - Spilledåsen, St. Heddinge
29. februar kl. 20 - Musikhuset Aarhus, Århus
01. marts kl. 21 - Mantziusgården, Birkerød
06. marts kl. 20 - Kulturhuset, Bispebjerg, København NV
07. marts kl. 20 - Korsør Medborgerhus, Korsør
08. marts kl. 20 - Det Musiske Hus, Frederikshavn 14. marts kl. 21 - Harders, Svendborg
15. marts kl. 21 Sønderborghus, Sønderborg

Besøg Annette Bjergfeldts hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA