x

Rage Against The Machine ikke til Roskilde

Rage Against The Machine ikke til Roskilde

Rage Against The Machine har på det seneste offentliggjort en række europæiske koncertdatoer, der har fået spekulationerne til at flyve omkring en mulig koncert i Danmark.

Helt naturligt har mange betragtet gruppen som en realistisk kandidat til en plads på Orange Scene til sommer, men nu kan Roskilde Festivals musikchef Rikke Øxner over for Ekstra Bladet afkræfte alle rygter om en mulighed koncert.

Hun fortæller, at bandet har stået højt på både publikum og festivalens ønskeseddel, men at bandet desværre ikke er på turné i den periode, hvor Roskilde Festival afvikles.

Til avisen fortæller Øxner, at festivalen har gjort alt for at få en aftale i stand, men det har ikke kunnet hænge sammen for bandet:

- Det siges, at et af bandmedlemmerne skal hjem i forbindelse med en fødsel. Det er naturligvis lykkeligt for Rage Against The Machine, men lidt ærgerligt for os.

Roskilde Festival har indtil videre kun offentliggjort, at Radiohead dukker op på sommerens festival. Men det forventes, at der inden længe vil blive tilføjet flere navne.

Billetsalget til Roskilde Festival 2008 er i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA