x

Ny plade fra Jack Johnson

Ny plade fra Jack Johnson

Med over 15 millioner solgte eksemplarer af sine foreløbig tre albums og bidrag til flere soundtracks er der formentlig en del, der med forventning vil se frem til den 32-årige sangskrivers fjerde studiealbum, som udkommer 4. februar.

Pladen har fået titlen "Sleep Through The Static", og er produceret af JP Plunier, som også producerede debutpladen "Brushfire Fairytales". Albummet er indspillet på analoge bånd og på maskiner, der udelukkende bygger på solenergi fra L.A. og Hawaii.

Om udgivelsen fortæller Johnson:

"...Jeg har også et par børn. Min kone smuttede dem ud, men jeg hjalp. Nogle af sangene på denne plade er om at lave børn. Nogle om at opdrage dem. Nogle af sangene er om den verden, disse børn vil vokse op i; en verden af krig og kærlighed, had og tid og rum. Nogle af sangene er om at sige farvel til folk, jeg elsker og vil savne".

Johnson, som også har instrueret filmene "September Sessions" og "Thicker Than Water", tager på turné i forbindelse med pladen. Turnéen starter i Johnsons hjemstat Hawaii, hvorefter den kommer forbi Australien, New Zealand, Japan, England, Frankrig, Portugal, Spanien, Tyskland, Holland, Canada og USA. Danske fans må altså ud og rejse, hvis de vil høre Johnson præsentere det nye materiale live.

På nedenstående links kan man se og høre Johnson fortælle om den kreative proces bag albummet og se ham optræde live på BBC.

Hør Johnson fortælle om pladen

Jack Johnson på BBC


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA