Nyhed

De tre første navne er klar til Skive Festival

GAFFA.dk – Alt om musik

Skive Festival har i dag løftet sløret for de tre første navne, der vil gæste festivalen til næste år, nemlig Carpark North, Ude Af Kontrol og Johnny Logan.

Det er den 26. udgave af festivalen, der til næste år vil blive afviklet i dagene 31. maj til 2. juni, traditionen tro på strandtangen ved lystbådehavnen i Skive. Billetsalget er allerede startet. 

Carpark North


Rockgruppen har siden det selvbetitlede debutalbum fra 2003 markeret sig som et af landets mest succesfulde bands. De har fem studiealbums i bagagen, hvoraf det seneste, Phoenix (2014), indeholdt duet med Stine Bramsen fra Alphabeat og samarbejde med hitmagerne Nik & Jay. Bandet optrådte sidste måned på Hovedscenen til Wonderfestival og fik fem stjerner af GAFFAs anmelder med følgende beskrivelse: ”Stærke, iørefaldende og syng-med-venlige sange, fremragende musikere, et gennemført visuelt show og fornem lyd.” Den 27. oktober udgiver Carpark North deres nye album, Hope, som de har givet en forsmag på med singlen ”When We Where Kids”.

 


Ude Af Kontrol

Hiphop-trioen har haft stor succes med deres selvironiske og lettere mandschauvinistiske partysange som ”Suger coke fra dit røvhul" og ”Pæn krop, grimt fjæs”. Blandt andet har deres mest populære sang på Spotify, ”Fuckboi”, haft over seks en halv millioner afspilninger. Med titler som de førnævnte er fest-trioen utvivlsomt blevet kaldt for lidt af hvert, men påberåber også sig selv svineren i deres nye single ”Douchebag”. I tråd med singlens forgængere er der ingen skam at spore hos drengene, der til gengæld er garanti for at få sparket en fest i gang.


 

Johnny Logan

Den irsk-australske sanger og komponist repræsenterer både de glade 1980’erne, Melodi Grand Prix, pop og nostalgi. Han er nok nemlig mest kendt for sine sejre i Eurovision Song Contest i 1980 og 1987 med henholdsvis numrene ”What’s Another Year” og ”Hold Me Now” samt som komponist for vindersangen ”Why Me” fra 1992. Sangstjernen havde sidste år stor succes med en lang række udsolgte koncerter i Danmark.

ANNONCE