Bowie måtte gemme sig under bordet for at undgå Bond

Bowie måtte gemme sig under bordet for at undgå Bond

En ny bog afslører, at naboskabet mellem David Bowie og Roger Moore ikke altid var fryd og gammen.

Det beretter NME i forbindelse med udgivelsen af bogen David Bowie, A Life. Bogen tager blandt andet udgangspunkt i det finurlige venskab, der opstod mellem David Bowie og Roger Moore, mens de begge boede i Schweiz i slutningen af 70’erne, før Bowie flyttede videre til Berlin.

Forfatteren bag bogen, Dylan Jones, kom ifølge avisen The Telegraph med følgende historie under en pressekonference:

– David Bowie flyttede til Schweiz for at undgå skat og stoffer. På dette tidspunkt kendte han ingen. En dag omkring klokken halv seks bankede det på døren. Uden for stod Roger Moore. De tog sig en kop te sammen, som videre uviklede sig til en drink og en middag. Moore fortalte mange historier om James Bond-filmene, og de havde en fantastisk aften.

Stalkeren Moore.

Venskabet gik imidlertid ikke altid så gnidningsløst for sig, da det efter sigende skulle have ført til, at Bowie måtte gemme sig for at undgå besøg af Moore.

– Næste dag, på samme tid, bankede han igen på døren og inviterede sig selv ind til en gin og tonic. Han fortalte de samme historier endnu en gang – denne gang lidt mindre underholdende. Moore blev ved med at komme hver dag på samme tid. Efter to uger endte det med, at Bowie måtte gemme sig under køkkenbordet for at undgå besøg, fortæller forfatteren.

David Bowie gik bort i januar 2016, mens Roger Moore døde dette år i maj. Begge stjernerne døde af kræft.

Se Bowies smukke video til “Lazarus” herunder.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA