Rolling Stones-musikere giver tre intimkoncerter i København

Rolling Stones-musikere giver tre intimkoncerter i København

Tirsdag den 3. oktober giver Rolling Stones koncert i Parken, og onsdag, torsdag og fredag den 4.-6. oktober kan man så opleve nogle af bandets musikere give intime jazzkoncerter i Niels Lan Dokys jazzklub på Hotel Danmark i Vester Voldgade under overskriften The Rolling Stones Project. Der er i skrivende stund stadig billetter i salg.

The Rolling Stones Project ledes af bandets saxofonist Tim Ries, og repertoiret er jazzudgaver af Rolling Stones' sange.

Hvem der kommer til at spille med i The Rolling Stones Project i København, vides endnu ikke, men korsangerne Bernard Fowler og Lisa Fisher er ofte med. Gruppen har også optrådt med både trommeslager Charlie Watts (billedet), der ligeledes har en solokarriere som jazztrommeslager, og Darryl Jones, der har været livebassist siden 1993, og som har spillet med Miles Davis.

"Jazzmusikere er generelt meget afslappede og vant til at improvisere. Jeg plejer at sige, at 98 procent af noderne er ren improvisation. Så vi er helt vant til at navigere i det uforudsigelige, og den ånd deler Rolling Stones-medlemmerne. Så det tager jeg med ro", siger Niels Lan Doky til Politiken.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA