x

Lily Electric får ny udgivelsesdato

Lily Electric får ny udgivelsesdato

Foto: Luca Berti

I november kunne vi her på GAFFA.dk berette, at Lily Electrics debut-plade, ”You’re In The Painting That You Saw” skulle udsendes i februar måned. Planerne har imidlertid ændret sig siden sidst, idet bandet og bandets eget pladeselskab, Joyboy Records, har indgået en aftale med Tactic Records. Dette har medført, at udgivelsesdatoen nu er sat til 31. Marts.

Der har været stor opmærksomhed omkring Lily Electric, både på grund af deres energiske og meget roste liveoptædener, deres minialbum og deres beslutning om at prøve kræfter med musik-miljøet i Berlin. Her har gruppen fået spilletid på flere af byens forskellige radiostationer, samt optrådt på fjorten af Berlins mange spillesteder.

Bandet har indspillet ”You’re In The Painting That You Saw” i den gamle DDR statsradiostation i Lichtenberg i samarbejde med den danske producer Mikkel Holtoug og den tyske tekniker Marco Birkner. Albummet er mikset i London af Dimitri Tikovoi (John Cale, The Horrors, Placebo) og masteret af Tim Young (The Clash, The Smiths, Björk).

Single-forløberen for ”You’re In The Painting That You Saw”, nummeret ”Don’t Change The Suit When It’s You”, udsendes i slutningen af denne måned, mens en stor turné i forbindelse med album-udgivelsen er under opsejling. Blandt andet optræder bandet på den amerikanske showcase-festival SXSW i Austin, Texas i marts.

”You’re In The Painting That You Saw” udsendes 31. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA