x

Velkommen til junglen

Velkommen til junglen

Det engelske gruppe Jungle har meldt koncert i Danmark til november med deres dansante elektroniske soul.

Jungle er stilmæssigt kendt for deres opdatering af 1970’ernes afroamerikanske soul-, funk- og discomusik. Med foden dels i dette 70’er-univers, dels i moderne elektroniske elementer og dynamiske falsetvokaler, er det hele resulteret i et frækt og dansant musikkatalog af neo-soul.

Søndag den 12. november i år bringer de den musikalske jungle til Jazzhouse i København og inviterer til tropisk fest. Billetsalget er allerede startet.

Jungle havde opstart i 2013, men formåede at holde deres ansigter og navne skjulte for offentligheden indtil oktober 2013. Siden bandet trådte ud af skyggerne, har deres groovy 70'er-lyd fået dem omtalt i stort set alle hjemlandets musikmedier, og GAFFA havde også duoen på listen over udenlandske navne, der bliver store i 2014.

I 2014 udgav de det selvbetitlede debutalbum, der scorede fem stjerner af GAFFAs anmelder og med anmelderens ord: ”… nærmest øjeblikkeligt hypnotiserer sjælen og sætter omværdenen ned i slowmotion.” Afslutningsvis skriver anmelderen ikke andet end: "Det her er ganske tæt på at være et mesterværk."

Jungle har siden ikke udgivet noget nyt materiale, så det bliver spændende at se, om de vil medbringe nogle nye numre til deres kommende optræden i København. I mellemtiden kan du se den imponerende og underholdende musikvideo til det fængende nummer ”Platoon”:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA