x

As In RebekkaMaria er klar med nyt album til marts

As In RebekkaMaria er klar med nyt album til marts

Da Danmarks Designskole i december holdt koncert med blandt andre Lampshade-sangerinden RebekkaMaria på plakaten, kunne publikum opleve den teatralsk talentfulde sangerinde i en ny sammenhæng. Den dag optrådte hun nemlig under sit soloprojektet-pseudonym, As In RebekkaMaria og havde på scenen fået selskab af den habile franske human beatboxer, Tez, der til dagligt er musikalsk legekammerat i CocoRosie.

Det musikalske følgeskab har dog strakt sig længere end til scenekanten, og på As In RebekkaMarias kommende plade, vil Tez også være at finde på flere af numrene. Musikken bliver beskrevet som en blanding af electropop, skrammelfolk og onde dansable beats, mens selve sangene melodimæssigt ikke skulle lægge sig fjernt fra det indiepop-univers, RebekkaMaria normalt bevæger sig i.

As In RebekkaMaria drager på en omfattende turné i foråret, og ud over at ramme landets spillesteder, giver hun også koncert på den hollandske Eurosonic festival, der afholdes i disse dage i Groningen. Denne koncert følges op af to optrædender i Bruxelles, ligesom det forventes, at flere europæiske spillesteder og festivaler vil blive besøgt i løbet af foråret.

Det endnu titelløse album er produceret i samarbejde med SuperTroels, James Braun og Erik Nylén, og udgivelsesdatoen er sat til 17. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA