x

Massive Attack indspiller med Sinéad O’Connor

Massive Attack indspiller med Sinéad O’Connor

Massive Attack er langt om længe ved at være færdige med opfølgeren til 1998-albummet "Mezzanine". Albummet kommer formodentlig til efteråret, og på gruppens hjemmeside afslører gruppens vokalist Robert Del Naja - også kendt som 3-D - at Sinéad O’Connor bliver gæstevokalist på to numre.

Det ene af de to Sinéad O’Connor-numre bliver med en skarp politisk tekst i bedste O’Connor-stil, mens det andet bliver mere personligt.

Det nye album kommer også - som tidligere hos Massive Attack - til at byde på strygerarrangementer af multiinstrumentalisten Craig Armstrong, der også har udgivet et soloalbum og har et nyt på vej.

Med Sinéad O’Connor følger Massive Attack deres tradition for karismatiske vokalister. På deres tre tidligere album har de præsenteret navne som soulsangerinderne Shara Nelson og Nicolette, triphop-maestroen Trikcy, Everything But The Girl-sangerinden Tracy Thorn, den tidligere Cocteau Twins-sangerinde Elizabeth Fraser og reggaesangeren Horace Andy, der som den eneste har været med på alle tre album.

Der har også været rygter om, at Elizabeth Fraser er med på det kommende album, men det forlyder der ikke noget om i seneste nyt fra Massive Attack.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA