Seksstjernede Kellermensch på turné i 2018

Seksstjernede Kellermensch på turné i 2018

Det både dystre, tunge og melodiske esbjergensiske rockband Kellermensch indledte i aftes deres efterårsturné med en udsolgt koncert på VoxHall. De har nu offentliggjort tre koncerter i 2018, og det bliver deres eneste indendørs optrædener næste år.

Kellermensch udgav i januar deres andet album, Goliath, deres første fuldlængdealbum i hele otte år. Det var et udspil, som fik masser af roser, også i GAFFA, hvis anmelder Simon Nielsen uddelte fem stjerner og blandt andet skrev:

"Hvor Kellermensch primært begår sig i et spektrum, der er en tand blødere end på debutalbummet, bevæger sanger og sangskriver Sebastian Wolff sig i de dybsindige og længselsbefængte temaer." 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Kellermensch: Goliath 

Endnu mere positiv var GAFFA-anmelder Rasmus Espersen over for koncerten på Spot Festival, hvor han tildelte bandet de maksimale seks stjerner med blandt andet følgende ord:

"Musikalsk som fysisk var han (sanger Sebastian Wolff, red.) helt ude på kanten. Man kunne tydeligt mærke, at der var noget på spil. At dette ikke var en metervarekoncert, men en liveoplevelse i ordets dybeste forstand, hvor alt kunne gå galt."

Til sidst konkluderede GAFFAs anmelder: "En så intens, kaotisk og smuk magtdemonstration som den i aften bliver svær at overgå, endsige gentage."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Kellermensch på Spot Festival 2017

Ved gårsdagens koncert på VoxHall måtte Kellermensch "nøjes" med fem stjerner under overskriften "Koncentreret kraftpræstation fra kælderen".

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Kellermensch på VoxHall 6. oktober 2017

 

Gruppens turné ser nu ud som følger:

7. okt. Odense, Posten

13. okt. Roskilde, Gimle

14. okt. København, Vega - UDSOLGT

20. okt. Aalborg, Skraaen

21. okt. Herning, Fermaten

 

16. feb. 2018. Aarhus, VoxHall

17. feb. 2018. Esbjerg, Tobakken

03. marts. 2018. København, DR Koncertsalen, Koncerthuset

 

Varm op med "Bad Sign" og "Mediocre Man" fra GAFFA-Prisen 11. marts 2017:

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA