x

Snoop vil samarbejde med Bono og Mick Jagger

Snoop vil samarbejde med Bono og Mick Jagger

Snoop Doggs nye album ”Ego Trippin’” er sat til udgivelse i løbet af i år, men til trods for at der ligger to Neptunes-producerede numre klar, som rapperen overvejer at udsende som singler, er det ikke hos andre rappere, inspirationen er at finde for tiden. Derimod vil rapperen i højere grad lade sig inspirere af rockmusikken. I et interview med MTV udtaler Snoop:

”Jeg vil arbejde med Madonna, Bono eller Mick Jagger. Jeg er oppe at køre over det rock-shit, man. Snoop Dogg, man! Rappere gør ikke rigtigt noget for mig. De kan ikke gøre det, jeg har gjort. Jeg prøver på at give den gas med noget, der er helt vildt og større med mig selv.”

Snoop håber på, at et eventuelt samarbejde med en eller flere af disse rock-legender kan give nogle af de nye numre en mere rå og kantet lyd. Tidligere har The Doggfather udtalt, at han vil indspille hele pladen uden gæste-rappere, således at det bliver ufortyndet Snoop-flow, man finder på ”Ego Trippin’”, hvis titel med dette in mente giver bedre og bedre mening.

De to Neptunes-produktioner Snoop overvejer som singler, er numrene ”Sets Up” og ”Feet Don’t Fail Me Now”. Dog er det langtfra hans eneste valgmuligheder:

”Jeg har så mange fede numre, jeg kan udsende. Jeg prøver at se, hvad jeg har lyst til. Nummeret ”Sensual Seduction” er hurtigt, det er en fest. Vil jeg tage det roligt eller trykke speederen i bund? Det hele handler om, hvad jeg har lyst til at gøre som det næste. Jeg tænker også på at optræde. Så alt, jeg arbejder med, bliver gjort med henblik på, at jeg skal fremføre det, og at I skal elske og værdsætte det.”

I år har Snoop, udover det nye album, også planer om at lancere et nyt tøjmærke ved navn ”Rich And Famous” samt en række produkter til kæledyr og en supermarkedskæde ved navn ”Snoopermarket”. Så den lidet beskedne rapper får nok at se til i den kommende tid.

”Ego Trippin’” forventes ude til marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA