x

Køb Slipknots masker til Halloween

Køb Slipknots masker til Halloween

Halloween nærmer sig med stormskridt, og med god sans for købmandskab og timing sælger Slipknot nu masseproducerede udgaver af de karakteristiske masker, som metalbandets ni medlemmer altid bærer til koncerter, på pressefotos og ved alle andre officielle Slipknot-arrangementer – og de sælger også en Slipknot-uniform.

Artiklen fortsætter under billedet

I en dokumentar på BBC sidste år fortalte gruppen i et sjældent umaskeret interview, hvorfor de altid bærer masker. Sanger Corey Taylor udtalte blandt andet: "Når vi har maskerne på, kan alt ske. Du kan virkelig tage dyret af lænken og gå lige så langt, du vil."

 
Slipknot arbejder for tiden på deres kommende sjette album. For nylig udtalte deres percussionist Shawn Crahan til NME: "Hver tredje eller fjerde måned er vi gået sammen, og vi har skrevet i op til 30 dage. Lige nu har vi omkring 27 stykker musik – omkring syv eller otte er færdiggjort. Det er dog ikke komplette sange, det er langt fra sandheden."
 
Slipknot er også aktuelle med live- og dokumentarfilmen Day of the Gusano, som i sidste måned kunne opleves i biografien, og som 20. oktober udkommer på dvd.
 
Slipknots seneste album er .5: The Gray Chapter fra 2014. Siden udgivelsen har de spillet tre gange i Danmark, i Forum og på Copenhell i 2015 og i 2016 i Blue Water Dokken i Esbjerg. Sidstnævnte koncert fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Alexander Hemstedt, der blandt andet skrev:
 
"Slipknot forstår at bruge og iscenesætte deres virkemidler på den bedst mulige måde. Dette kan kun imponere og er nok også bandets "hemmelighed" bag deres verdensomspændende succes."
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA