x

Spice Girls begejstrer i London

Spice Girls begejstrer i London

For tiden gennemfører Spice Girls en meget omtalt reunion-tour, som blandt andet byder på en hel stribe koncerter i Londons enorme 02 Arena. GAFFAs anmelder Nynne Hein Møller overværede lørdagens koncert, og hun var fuldt ud tilfreds med showet, om end der var tale om rendyrket nostalgi hele vejen igennem.

Nynne Hein Møller skriver blandt andet: ”Pigerne synger trofast det ene pophit efter det andet, og selv her 10 år efter må selv den mest mavesure musikanmelder give dem, at de kunne skrue effektive og smittende popsange sammen på en måde, der sjældent er hørt siden. De sprudlende festhits er godt blandet med de storslåede ballader, og enkelte af sangene bliver passende leveret i en frisk og opdateret 08-version. Hele tiden med det velkendte glimt i øjet og med respekt for datidens Spice-mania.”

Nynne Hein Møller drypper dog også lidt malurt i bægeret, for hun er ikke imponeret over Spice Girls’ sange i tiden, efter at Gerri Halliwell tilbage i 1998 forlod gruppen:

”Enkelte afstikkere og uventede numre bliver det også til. Det eneste nye nummer er efterårets Greatest Hits’ single ”Headlines”, der er en gennemsnitlig popsang uden tilnærmelsesvis at være på linje med fortidens øjeblikkelige klassikere. Det samme gælder for de få singler, gruppen udsendte efter Gingers exit og minder om, hvor skræmmende hurtigt de pludselig mistede deres flair for hitskabelonen.”

Showet bød også på solosange fra kryddersildene, men dem er Nynne Hein Møller faktisk ikke utilfreds med:
”Ligeledes bydes der på blandede bolsjer i form af pigernes solohits, der dog udgør en lille del af det samlede show, men overraskende nok virker udmærket som afstikker og en reminder om, at Spice World senere blev andet og mere end The Power of Five. Faktisk fungerer showet som et fint ”historisk” tilbageblik på de vanvittige år, verden var spicificeret, og man kan ikke andet end at få et smil på læben over de mange sjove minder, der dukker op fra denne tid.”

Læs hele anmeldelsen

Spice Girls' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA