x

Hymns From Nineveh i Vestre Fængsel

Hymns From Nineveh i Vestre Fængsel

Foto: Ane Haahr Andersen

Hymns From Nineveh er navnet på Jonas Petersens solo-projekt. Petersen er kendt som sanger og sangskriver i bandet Attrap, som især lyttere af Det Elektriske Barometer på P3 vil nikke genkendende til. Attrap holder dog for tiden pause på ubestemt tid.

Den unge sangskriver har allerede et gedigent katalog af sange i tasken, og blandt de første, der kommer til at lægge ører til de nye kompositioner, er de indsatte i Vestre Fængsel. Arrangementet opstod ved, at Jonas komponerede en nytårshymne til en nytårs-happening i Eliaskirken på Vesterbro og opførte den ved samme lejlighed.

Til stede var Erik Asbjørn Adrian, fængselspræst ved Københavns fængsler. Han blev så begejstret for sangen, at han bad Jonas Petersen komme og spille for de indsatte i Vestre Fængsel. Således giver Hymns From Nineveh en intimkoncert i forbindelse med en Stillegudstjeneste i Vestre Fængsel onsdag d. 16 januar.

Arrangementet er selvsagt lukket, men skulle man få lyst til at høre Hymns From Ninevehs fængslende sange, er der indtil videre 4 koncerter i koncertkalenderen i foråret:

1. februar - Retro, København
26. februar - Øst for Paradis, Århus

10. marts - Bethesda, København
13. marts - Rust, København

Jonas Petersen går i studiet til marts for at lave de indledende øvelser til det, der skulle ende op i en udgivelse i løbet af 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA