x

Juanes til Dansk Melodi Grand Prix

Juanes til Dansk Melodi Grand Prix

Da den første semifinale i Dansk Melodi Grand Prix 2008 løb af stabelen i lørdags, blev der fundet fire finalister, der skal gå videre med hver deres sang i finalen.

Ved den lejlighed optrådte danske The Loft, der i 2004 havde et hit med nummeret "City Of Dreams". Det nummer gjorde sig særligt bemærket med sin sampling af Kim Larsens "Midt Om Natten". Herudover spillede den unge, danske sangerinde Aura, der optrådte med singlen "Something from Nothing", som på plade er produceret af Kenneth Bager og Thomas Troelsen.

På lørdag er det mere internationale toner, der flyder fra skærmen, når den colombianske sanger Juanes skal spille. Juanes spillede i sensommeren 2006 en udsolgt koncert i KB-Hallen. Og når sangeren vender tilbage til København på lørdag, bliver det altså for at spille til semifinalen ved Dansk Melodi Grand Prix. Her skal han optræde under afstemningen direkte på DR1. Det bliver et medley af verdens-hittet "La Camisa Negra" og den nye single "Me Enamora".

De fire finalister, der blev fundet i lørdags var:

- Unite med nummeret "Tree Of Life".
- Amin Jensen med Pavarotti-hyldesten "Luciano".
- Anna-Marie og Claus Hassing med sangen "Come On Over".
- Charlie med nummeret "Den Jeg Er".

2. semifinale bliver vist på lørdag den 19. januar klokken 20:00 på DR1, og finalen bliver vist 2. februar klokken 20:00 på DR1.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA