x

Albumtitel og udgivelsesdato på nyt Joe Jackson-album

Albumtitel og udgivelsesdato på nyt Joe Jackson-album

Joe Jackson er ved at lægge sidste hånd på albummet "Rain". Pladen kommer til at bestå af ti nye numre, og en del af projektet er at se, hvor stor lyd man kan få ud af få instrumenter. Jackson arbejder i en trio-konstellation på pladen og udtaler til billboard.dk:

"Det er en del af et langvarigt ønske om at se, hvor stor en lyd man kan få ud af minimale lydkilder, og at se, hvor meget man kan gøre med det. Det viser sig faktisk at være en hel del."

Jackson fortæller, at de nye sange er "skudsikre", idet de ville kunne fungere, selv hvis han valgte kun at fremføre dem på klaver, og at det at arbejde med en trio har hjulpet ham til at skabe en mere fyldig lyd.

"Rain" er dog ikke det eneste nye fra Jacksons hånd i denne omgang. Musikeren arbejder også på "Stoker", en musical om Dracula"-forfatteren, Bram Stoker:

"Det bliver virkelig et cool stykke. Jeg har altid gerne villet lave noget teater, men de folk, der har tidligere er kommet til mig med forslag, har ikke haft det, jeg har søgt. Det her er virkelig originalt. Jeg er meget oppe at køre over det"

"Rain" udgives 28. januar, og med pladen følger en dvd med live-optrædener.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA