Nyhed

Majid Jordan vender tilbage til Danmark

GAFFA.dk – Alt om musik

Efter en udsolgt koncert i Pumpehuset sidste år vender den canadiske r&b-duo Majid Jordan tilbage til Danmark med nyt materiale. Den 28. marts 2018 spiller de koncert i DR Koncerthuset, Studie 1. 

Den unge duo fra Toronto består af sangskriverne og producerne Majid Al Maskati og Jordan Ullman. Udover koncertannonceringen offentliggør de også titel og udgivelsesdato på deres nyeste album. The Space Between vil blive udgivet den 27. oktober og følger efter duoens selvbetitlede debutalbum fra  februar sidste år.

LÆS OGSÅ: Jessie Ware og Ed Sheeran i nyt samarbejde


De har allerede udgivet tre singler fra det kommende album. Tredje track, ”My Imagination”, landede i sidste uge og er lavet i samarbejde med duoen Dvsn, der ligesom Majid Jordan er signet på Drakes pladeselskab OVO Sound. Lyt til singlen nedenunder.

Majid Jordan spillede i Pumpehuset sidste år og scorede fire stjerner af GAFFAs anmelder med følgende ord:

”Deres soniske lydbillede af moderne r&b kombineret med Majids passionerede vokal og Jordans interessante produktion får hele koncerten til at forløbe præcis, som den skal, og når de tager os igennem gengivelser af sange, om det er sjælfulde "King City" eller basfyldte "Something About You", kan man ikke stå stille eller være andet end tilfreds.”


Billetsalget til den kommende koncert i DR Koncerthuset, Studie 1 begynder torsdag den 19. oktober klokken ni.

ANNONCE