x

Saybia gennemfører koncerter

Saybia gennemfører koncerter

Siden trafikulykken midt i december, hvor Søren Huss mistede sin kæreste og moderen til deres 2-årige datter, har der været tvivl om, hvornår vi kom til at høre noget fra Saybia igen.

Men i følge BT.dk ser det nu ud til, at gruppen vil gennemføre en koncert 22. februar i Norge, hvor Saybia er programsat til at skulle spille på festivalen Uken '08.

Bandet har desuden for nylig tilføjet to datoer til deres koncertplan, der udover Norge inkluderer jobs i Danmark og Holland.

BT har talt med en repræsentant fra den norske festival, der udtaler, at han forventer, at gruppen dukker op til koncerten.

Avisen har desuden talt med Brian Nielsen fra Skandinavian Booking, der dog hverken kan be- eller afkræfte, at Saybia står klar til koncerten 22. februar.

"Foreløbig giver vi Søren Huss den ro, han har behov for. Men der er altid efterspørgsel efter Saybia, så vi fortsætter vores arbejde og afventer situationen. Skulle de være forhindret, jamen så flytter vi bare koncerten".

Brian Nielsen kan desuden understrege, at gruppen langt fra er gået i opløsning, og vi kan så bare håbe, at de både er klar i Norge og også, når de skal spille deres første danske job i år 31. maj i hjembyen Nyborg.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA