x

Musikbutikken 12 Tónar i København lukker

Musikbutikken 12 Tónar i København lukker

Musikbutikken 12 Tónar har, ud over at rumme en dominerende samling af international musik indenfor rock, pop og elektronica, fungeret som vindue udadtil for pladeselskabet 12 Tónars egne udgivelser.

Butikkens kunder har også kunnet udforske den islandske musikhistorie i form af butikkens specialitet, nemlig en stor samling af islandske udgivelser fra andre islandske pladeselskaber gennem tiden.

12 Tónar ser de første to år som succesfulde for promoveringen af kendte såvel som mindre kendte islandske kunstnere i Danmark, og pladeselskabet 12 Tónar fortsætter ufortrødent med base i både Reykjavik og København og med distribution til de danske musikbutikker.

Ifølge 12 Tónar har selskabet valgt at lægge fokus på Europas midte i form af en omfattende distributionsaftale med Cargo Records Germany på alle 12 Tónar-titler. Dette betyder at pladeselskabets udgivelser vil kunne købes lokalt i Europas musikbutikker.

Lørdag den 26. januar klokken 17.00 markeres butikkens endelige lukning med en koncert med The Tremolo Beer Gut.

Til marts udgiver 12 Tónar tredje soloplade fra singer-songwriteren My Summer As A Salvation Soldier, og i april udgives folk-gruppen Rökkurrós debut-plade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA