x

Dúné vinder Border Breaker-pris

Dúné vinder Border Breaker-pris

Successen fortsætter ufortrødent for Dúné, der i denne måned både er blevet hædret med GAFFA-priser og P3 Prisen.

Denne gang kommer hyldesten dog fra udlandet, hvor gruppen har vundet The European Border Breaker Award, der vil blive overrakt på dette års MIDEM Festival, der afvikles i dagene 27.-31. januar i den franske by Cannes, hvor GAFFA endnu engang vil være repræsenteret.

The European Border Breaker Awards, som organiseres af Europa-kommissionen med flere, promoverer udbuddet og diversiteten i europæisk musik ved at anerkende musikere, der har haft den største succes uden for deres eget land. Alle musikgenrer tages i betragtning, mens covers (fortolkninger), compilationer og multi-kunstner-udgivelser er udelukkede. Kun én artist fra hver af EU’s medlemslande kan modtage prisen. Det er fjerde gang, prisen bliver uddelt. Sidste år gik den danske European Border Breaker Award til Hush, og tidligere har The Raveonettes og Saybia modtaget prisen for stor succes uden for Danmarks grænser.

Hvis der ellers efterhånden er plads til de mange Dúné-medlemmer i turbussen for priser og hæder, så tager bandet ud på en kort danmarksturné til februar.

Bandet kan opleves live følgende steder:

1. februar - Train, Århus (Present Århus)
2. februar - Posten, Odense
22. februar - Folkets Hus, Struer
29. februar - Pumpehuset, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA