x

Sam Smith: Lynhurtigt udsolgt – og klar med ny single

Sam Smith: Lynhurtigt udsolgt – og klar med ny single

Der er fart på englænderen Sam Smith. På blot 45 minutter blev hans første (og i denne omgang eneste) danske koncert udsolgt. Og i dag udgiver han den nye single ”Burning”.

I dag kl. 10 åbnede billetsalget til den allerførste koncert med Sam Smith på dansk jord. Koncerten blev offentliggjort i sidste uge, og alle billetter blev udsolgt på blot 45 minutter. Det bliver derfor en propfyldt Royal Arena, der kan tage imod den engelske soulpop-stjerne med flødefraseringerne for første gang i Danmark den 20. april næste år.

LÆS OGSÅ: SURPRISE: Ny ep fra MØ 

Sam Smith er snart aktuel med albummet The Thrill of It All, der skal udkomme den 3. november. Pladens førstesingle ”Too Good At Goodbyes” udkom i september. Den blev fulgt op af ”Pray” i starten af oktober, og i dag udgiver han endnu én: ”Burning”. Hør den her:

Artiklen fortsætter efter Spotify-linket

Med masser af sukkersød soulvokal, luftige fraseringer og et stort gospel-swingende kor skriver ”Burning” sig direkte ind i den stil, som blev lagt an både i Smiths massivt successfulde 2014-debutplade This Lonely Hour og de to nye singler fra i år. Sangeren er måske bedst kendt for sit store hit ”Stay With Me” fra debutalbummet, men allerede ”Too Good At Goodbyes” har opnået masser af sendetid.

Varm op til albumudgivelsen med de to første singler her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA