Bisse er klar med smuk og kunstnerisk video til "Se frem"

Bisse er klar med smuk og kunstnerisk video til "Se frem"

Bisse har netop tilføjet endnu en anderledes musikvideo til sin særegne samling, denne gang bygget op omkring sangen ”Se Frem” fra hans seneste album, 19.6.87.

Bisses video har meget fokus på kontrasterne mellem sort og hvid og udnytter lys og lysets egenskaber til fulde, med forskellige lysvinkler og lysende neonfarver, som får seeren til at lime blikket til skærmen.

Videoen lægger ud med, at den sorte baggrund bliver introduceret. På dette sorte tæppe har man placeret blomster og andre planter, så der står titlen på sangen: ”Se Frem”, og igen får farverne en central rolle på grund af den sorte baggrund.

Så skifter scenen til Bisse, der står centralt i billedet iført en rød og sort skjorte og med en buket nærmest visne blomster i favnen. Han bærer sin meget karakteristiske røde læbestift og nogle steampunk-pilotbriller. I bagrunden leges der med de hvide lys. Kameraet zoomer stiller stille ud og afslører nu mere af den flotte lysende baggrund.

Samtidig fokuserer Bisse også meget på naturen, som står i stærk kontrast til de mange lys, som kan minde en om en storby ved midnat. Vi ser blandt andet noget, der ligner sommerfuglepupper eller orkideer, som bliver belyst fra forskellige vinkler.

Artiklen fortsætter under videoen

Sangen "Se frem" stammer fra Bisses seneste album, 19.6.87, som GAFFA tildelte fem stjerner under overskriften "Bisses barndomsland i inciterende iscenesættelse".

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Bisse: 19.6.87

Videoen er skabt i samarbejde med Georg Jagunov, en russisk kunstner, som selv har lavet en masse af de figurer, og video som viser i filmen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA