Her er de tre første navne til P6 Beat Rocker Koncerthuset

Her er de tre første navne til P6 Beat Rocker Koncerthuset

P6 Beat Rocker Koncerthuset 2018 har i dag annonceret de første navne til arrangementet i januar, hvor Nelson Can, Velvet Volume og Lowly kommer forbi.

Arrangementet løber af stablen den 13. januar 2018 for sjette gang. Billetsalget startede onsdag den 11. oktober, og billetterne blev udsolgt på godt 30 minutter, men frygt ikke, for hele aftenen vil som vanligt blive sendt live i radioen.

LÆS OGSÅ: P6 Beat Rocker Koncerthuset for sjette gang

Nelson Can

De tre fremadstyrtende forsidepersoner fra GAFFAs oktober-magasin er aktuelle med den anmelderroste EP3, som scorede fem stjerner af GAFFAs anmelder under titlen ”Nuanceret og hypnotiserende melankoli”. For nylig spillede rocktrioen på Atlas i Aarhus, hvor de gav en veloplagt optræden: ”Koncerten markerede ikke kun, at bandet igen er tilbage på den danske musikscene efter en længere pause, men også at de er bevæbnet med materiale af høj kaliber,” skriver anmelderen.

Velvet Volume

De tre aarhusianske rocksøstre er aktuelle med det længe ventede debutalbum Look Look Look!, som GAFFA-redaktionen placerede på listen over oktobers bedste albumudgivelser. Musikken er både kompromisløs, enormt energisk, legende og et udtryk for, hvor langt rockkulturens grænser kan strækkes, noget de velfortjente fem stjerner af GAFFAs anmelder illustrerer. Endelig bærer trioen med sig et ry for at give den god gas på scenen.

Lowly

Den eksperimentende kvintet fra Aarhus med Nanna Schannong og Soffie Viemose i front leverer drømmende og elektrificeret støjpop, som har givet bandet en plads hos pladeselskabet Bella Union, der blandt andet tæller Father John Misty, John Grant og The Flaming Lips. Debutalbummet Heba scorede fire stjerner af GAFFAs anmelder: ”Albummets styrke ligger i Nanna Schannong og Soffie Viemoses sjælfulde stemmer, som giver sangene en særlig følelsesmæssig klang.”

LÆS OGSÅ: Nelson Can – Tre musketerer med noget på hjerte


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA