x

Artificial Funk signet til EMI

Artificial Funk signet til EMI

Med Rune RK’s millionsælgende single "Calabria" og flere andre pulserende klubhits har brødrene Johannes Torpe og Rune Reilly Kølsch i årevis markeret sig på de globale dansegulve.

Samtidig har de længe sparet op til et album med deres musikalske hjertebarn, Artificial Funk.

Pladen har fået titlen ”Sleep Less Live More” og selvom numre som ”Never Alone” og førstesinglen ”Friend For The Weekend” appellerer til dansefødderne, trækker tracks som ”Dad” og ”The Wrong Day” i en mere atmosfærisk og stemningsmættet retning.

Om de forskellige stemninger på pladen udtaler brødrene:

”Det giver ingen mening at lave et album med ti hårdtslående klubnumre. Det gider man jo ikke høre på hjemme i dagligstuen. For os er albummet en blød og drømmende rejse i lyd, som nok tager afsæt i klubmusik, men handler mere om stemninger.”

"Sleep Less, Live More" er hele vejen igennem Artificial Funks eget projekt. Der medvirker ingen andre musikere, producere eller vokalister, og derfor lægger Rune selv for første gang stemme til brødrenes produktioner. Om den nye udfordring udtaler Rune:

”Jeg er jo egentlig ikke nogen synderlig god vokalist, men i det mindste forstår jeg vokalens rolle i det enkelte nummer, fordi vi selv har produceret det”

”Sleep Less Live More” udgives 28. april på EMI.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA