x

Endnu en Korn-guitarist forlader bandets Europa-tour

Endnu en Korn-guitarist forlader bandets Europa-tour

Korns leadguitarist, Munky har forladt gruppens igangværende Europa-turné på grund af personlige og familiære årsager. Forsanger Jonathan Davis udtaler:

”Vi støtter fuldt ud Munkys behov for at være hjemme lige nu, og fordi vi vil være der for vores europæiske fans, vil touren fortsætte. Det er det, Munky vil have, og vi lover at give den fuld gas hver eneste aften!”

Korn var i sommeren 2006 nødt til at aflyse en række koncerter, som følge af at Jonathan Davis blev ramt af en sjælden blodsygdom.

Dette forhindrede blandt andet bandet i at lægge vejen forbi Århus. Bandet var dog i Danmark i juni sidste år som support-band til Ozzy Osbournes turné.

I det hele taget har Korn på deres ”Bitch! We Have A Problem”-turné ikke været alt forheldige, hvad guitarister angår. Først havde et af medlemmerne fra support-bandet Droid tævet Munky, så han røg på hospitalet.

Siden forlod guitarist Clint Lowery, der i forvejen var erstatning for Rob Patterson, turnéen på grund af sygdom i familien. Så vi må håbe, at Korn ikke løber tør for medlemmer, før de rammer KB-Hallen den 31. januar.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA