x

Isam B sat i forbindelse med terror-mistænkt

Isam B sat i forbindelse med terror-mistænkt

To centrale politikilder i en aktuel terror-sag, hvor en 19-årig mistænkes for at have været med til at planlægge terrorangreb, forbinder nu Isam B fra Outlandish med den mistænkte. Det fortæller Se Og Hør i denne uge.

Ifølge ugebladets kilder har sangeren, som i fredags kunne opleves til P3 Guld, blandt andet afleveret mærkevare-sportstøj til den 19-årige terrormistænkte "E" i fængslet.

"E" modtog sammen med tøjet breve fra Isam, der erklærer ham sin støtte. I brevene til "E", hvis søster for øvrigt er gift med Isam B's bror, skulle der ifølge Se Og Hørs kilder blandt andet stå "hold ud" og "typisk dansk racisme".

Ifølge nævningene i sagen gjorde "E" sig skyldig i planlæggelse af et terror-angreb, men den 19-årige blev frikendt af dommeren i februar 2007.

Anklagemyndigheden forsøger nu at få sagen taget op igen på baggrund af nye beviser.

De nye beviser inkluderer blandt andet en dvd, der eftersigende indeholder en præcis beskrivelse af, hvordan en fuldt funktionel terrorcelle skal bygges op.

Ifølge Ekstra Bladet har politiet længe været i besiddelse af dvd'en, men det er ifølge anklagemyndigheden først nu, at det er lykkedes at bryde krypteringen.

Den 19-årige afviser ethvert kendskab til dvd'en, der ud over terrorcelleplanerne skulle indeholde flere bombemanualer.

"E" nægter sig fortsat skyldig og nægter ligeledes ethvert kendskab til det nye bevismateriale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA