Nyhed

Soulstjernen Michael McDonald kommer til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

Den amerikanske crooner Michael McDonald giver to danske koncerter til marts, på Værket i Randers 17. marts og i Vega i København 18. marts. De to byer kan dermed hver især byde velkommen til en aften med en kunstner, der foruden kyndige færdigheder på et keyboard er i besiddelse af en dyb, genkendelig og soulfyldt stemme.

Koncerten med McDonald i Randers er en oplagt opfølgning på Værkets udsolgte koncert med amerikanske The Doobie Brothers, der gæster Værket den 11 november i år. McDonald var nemlig medlem af gruppen fra 1975 til 1982.

Før McDonald betrådte scenen med The Doobie Brothers, var han en del af et andet legendarisk band, Steely Dan, efter han i starten af 1970’erne var rykket fra St. Louis til Los Angeles. Siden er fulgt en vellykket solokarriere, fem Grammyer og utallige topplaceringer på hitlister verden over. 


LÆS OGSÅ: Her er de mest populære Toppen af Poppen-fortolkninger

Af mange af de store hits kan nævnes i flæng ”On My Own”, ”Ya Mo Be There” og ikke mindst ”I Keep Forgettin”. På disse breddegrader kan mange nok huske ham for samarbejdet med danske Safri Duo og den opdaterede elektroniske version af ”Sweet Freedom”, som storhittede på de europæiske hitlister og dansegulve i 2002. 

Billetsalget begynder fredag den 10. november klokken 10.

ANNONCE