x

Robbie Williams skriver med Chaz Jankel

Robbie Williams skriver med Chaz Jankel

Chaz Jankel, der nok er bedst kendt for sin plads som keyboardspiller i Ian Durys band The Blockheads, arbejder nu sammen med Robbie Willams på flere numre til sangerens nye plade.

Robbie Williams medvirkede på nummeret ”You're The Why”, der var at finde på Ian Dury And The Blockheads' ”Ten More Turnips From The Tip” fra 2002.

Derigennem nåede Williams at lære Ian Dury at kende før hans død i 2001 og blev også venner med Chaz Jankel, som han nu har inviteret til Los Angeles for tage del i sangskrivningen til sin næste plade.

Om det at være del af Robbie Williams' sangskriver-team, udtaler Jankel til nme:

”Det er fedt at arbejde med Robbie – det er fantastisk at være en del af hans sangskriver-team. Kelvin og Danny fra Sound 5 bidrager med skarpe og morsomme tiltag til hele affæren. Robbie er i topform, og atmosfæren er perfekt at skabe god musik i.”

Tidligere har der floreret rygter om, at Robbie Williams helt ville droppe musikken affødt af stridigheder med sin pladeselskab EMI og selskabets planer om at fyre over 2000 medarbejdere.

Herudover har der ifølge avisen The Guardian også været tale om, at de kopier af Williams sidste plade ”Rudebox”, der ikke er blevet solgt, skulle sælges til kinesiske fabrikker, der skulle bruge pladerne som materiale i produktionen til af blandt andet gadelygter og asfalt.

Om disse planer, der angiveligt skulle være opstået på baggrund af EMIs økonomiske krise, er blevet til noget, er der intet nyt om.

Der er endnu ikke sat nogen udgivelsesdato på efterfølgeren til ”Rudebox”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA