x

Jack White lover ”Knivstikkeri-i-en-baggård-musik”

Jack White lover ”Knivstikkeri-i-en-baggård-musik”

Jack White udtaler, at hans tredje soloalbum er lige om hjørnet – og det er et bizart ét af slagsen.

Sanger, sangskriver, guitarist, trommeslager, pladeselskabsejer… Jack White har mange jern i ilden. Nok er han mest kendt fra duoen The White Stripes, hvor han udgav seks studiealbum i perioden 1999 til 2007, herunder stadionhittet ”Seven Nation Army”. Nu er han gået solo og har udgivet to album i eget navn foruden opsamlingsalbummet Jack White Acoustic Recordings 1998-2016. Desuden spiller han guitar i bandet The Raconteurs og trommer i The Dead Weather. Og så har han sit eget pladeselskab, Third Man Records, der samtidig er et koncertsted og en lp-butik.

LÆS OGSÅ: Copenhell offentliggør de 16 første metaldrøn

I starten af august delte den driftige White billeder på sin Twitter-profil, der viste, at han var i gang med at indspille et nyt album. Nu har han i en samtale med Billboard afsløret, at albummet er lige om hjørnet.

”Det er stort set færdigt, der mangler bare den sidste finpudsning. Det er et bizart album. Jeg mangler bare at falde til ro. Jeg har brug for at lytte til det alene. Jeg har ikke haft mulighed for at lytte til det alene i et stykke tid,” fortalte han i dén sammenhæng.

I et nyligt interview med Gary Oldman udtalte White desuden:

”Jeg har indspillet i New York, Los Angeles og Nashville. Jeg har aldrig indspillet i New York eller LA før. Jeg prøvede at tage nogle nye steder hen og møde musikere, jeg aldrig har mødt før. Det er god musik, man kan lave havearbejde til, eller lægge tag til, eller, du ved, ”Knivstikkeri-i-en-baggård-musik”. Jeg prøver at finde på aktiviteter, som ingen har skrevet sange til endnu.”

Det nye album bliver Jack Whites tredje soloplade, som følger op på albummet Lazaretto fra 2014. Pladens titel, udgivelsesdato og trackliste er endnu ikke offentliggjort, men White har løftet sløret for, at den bliver udgivet i første halvdel af 2018.

Varm op til næste album med Lazaretto her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA