Jesper Binzer fortæller nyt om D-A-D

Jesper Binzer fortæller nyt om D-A-D

Efteråret 2017 har stået i solomusikkens tegn for D-A-D-frontmanden Jesper Binzer, men nu har den garvede rockmusiker delt en video fra Spanien, hvor han teaser ny musik fra D-A-D med mulig udgivelse i 2018.

”Update: This is Jesper, straight from Spain” lyder det med en tyk dansk acccent fra Binzer, der iklædt solbriller og en hue går rundt i et solbeskinnet område, der på ingen måde ligner det efterårstriste vejr, vi oplever herhjemme.

Og den update, han kommer med straight from Spain, vil sikkert glæde en masse D-A-D-fans. Binzer er nemlig ikke alene i Spanien, men har hele det gamle band med sig, og de er i gang med at indspille nogle demoer til mulig udgivelse i 2018. Det bliver i så fald deres første nye musik siden albummet DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK fra 2011.

Artiklen fortsætter under videoen.

Udover at dele de gode nyheder udviser Binzer desuden også en stor taknemmelighed for den modtagelse, hans soloprojekt har modtaget.

”Mange tak for hjerterne på Instagram og for hjerterne på Facebook” siger han, mens videoen har fået hashtagget #thankyouiseasy, som spiller på Binzers albumtitel Dying is Easy.

Mens vi venter på nyt fra D-A-D, kan vi jo derfor passende slå tiden ihjel med Binzers seneste single, ”Planet Blue”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA