x

Albummet, filmen, turnéen – kommer snart

Albummet, filmen, turnéen – kommer snart

I Thirty Seconds To Mars’ nye musikvideo til singlen ”Walk on Water” skildres en enkelt dag i USA med hjælp fra mere end 10.000 videobidrag fra samtlige 50 stater samt Washington D.C. og Puerto Rico.

Meget passende har bandet valgt at gengive den 4. juli, Uafhængighedsdagen og nationens fødselsdag. Videoklippene akkompagneres af infotekster, som er overraskende underholdende, men til tider svære at nå at læse, grundet de hurtige skift.

LÆS OGSÅ: Påtager sig overraskende filmrolle

Forsanger og multikunstner Jared Leto har instrueret seancen og optræder også selv i sin begejstrede form flere steder i videoen. På YouTube beskriver bandet videoen således:

”Stort set alt det, du nu skal se, har fundet sted i løbet af en enkelt dag i Amerikas Forenede Stater, den 4. juli 2017. Mere end 10.000 generøse og kreative personer har indsendt materiale – oven i det, vores 92 professionelle mandskab har filmet. Vi filmede i alle 50 stater, Puerto Rico og D.C. og indfangede et portræt af dette land, som er så smukt, udfordrende og uforglemmeligt. Det er en lille del af optagelserne, du ser her. Resten vil blive en del af en dokumentar A Day in the Life of America, som er et følgestykke til vores spritnye album. Albummet. Filmen. Turneen. Kommer #snart.”

Videoen blev offentliggjort i går, præcis et år efter valget af Donald Trump som præsident.

Efter fire års arbejde på det forestående femte studiealbum annoncerede Thirty Seconds To Mars tilbage i oktober en stor Europaturne næste forår, hvor de også gæster Tap1 i København den 21. april 2018. Albummet har endnu ikke fået en releasedato.

Se den nye video her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA