Marvelous Mosell på stor Danmarksturné i 2018

Marvelous Mosell på stor Danmarksturné i 2018

Fredag udkommer vinyludgaven af det længe ventede debutalbum fra den populære retrorapper Marvelous Mosell, Magisk, Mytisk, Mageløs. Samme dag skyder rapperen gang i billetsalget til en Danmarksturné i begyndelsen af 2018.

I oktober udgav Mosell sit debutalbum Magisk, Mytisk, Mageløs. Et album, som udkom hele fem år efter, at Mosell begyndte at lægge videoer på YouTube med sine humoristiske, 80'er-inspirerede rapnumre som "Robin Rubin solgte crack-kokain", "Den bedste danser" og "Jeg var blevet syg og ku' li' det". Siden er hans popularitet støt vokset med løbende nye sange og en lang række koncerter, begge dele i selskab med Mosells faste dj Tue Track, også kendt fra Malk de Koijn.

Den kommende november/decembertour til Roskilde, Aalborg, Aarhus og to gange Pumpehuset i København har længe været udsolgt, men heldigvis drager Marvelous Mosell og Tue Track landet rundt igen i begyndelsen af 2018. Formodentlig med Mosell iført pangfarvet joggingsæt og pandebånd eller solskærm – og et matchende retro-flow.

Tourdatoer:

27.01 Forbrændingen, Albertslund

02.02 Templet, Lyngby

03.02 Stars, Vordingborg

09.02 Walthers Musikcafé, Skanderborg

10.02 Paletten, Viborg

16.02 Gimle, Rosklide

17.02 Posten, Odense

23.02 Sønderborghus, Sønderborg

24.02 Klaverfabrikken, Hillerød

01.03 VoxHall, Aarhus

09.03 Store Vega, København 

Billetsalget starter fredag den 10. november klokken 10.

GAFFAs anmeldelser Anders Hjortskov var begejstret for Marvelous Mosells debutalbum, som han tildelte fem stjerner og blandt andet følgende ord: "Det er hiphop-historietimen møder Sportslørdag og Tommy Troelsen-nostalgi hele vejen igennem debutalbummet med en opdateret (og sample-clearet) lyd, der kun får joggingsættet til at skinne yderligere."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Marvelous Mosell: Magisk, mytisk, mageløs

Varm op med "Sindssyge Bertram":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA