x

Sikkerhedsvagt beskylder Mariah Carey for sexchikane

Sikkerhedsvagt beskylder Mariah Carey for sexchikane

Efterhånden som vi kommer tættere på december, kan Mariah Carey se frem til øget opmærksomhed på grund af sit 1994-julehit ”All I Want for Christmas is You”. Men i år får hun også en lidt mere uheldig opmærksomhed.

Ejeren af et firma, der tidligere har haft ansvaret for Careys sikkerhed, Michael Anello, har nemlig truet med at sagsøge sangerinden på baggrund af sexchikane og andre ydmygelser. Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Alice Glass sagsøgt efter voldtægtsanklager

Ifølge Anello har Carey beskyldt ham for at være racist, og hun har eftersigende ydmyget ham og firmaets øvrige sikkerhedspersonale ved at referere til dem som medlemmer af diverse hadgrupper, såsom nazister, skinheads og Ku Klux Klan.

I sagsanlægget beskriver Anello også, hvordan Carey har udsat ham for sexchikane, ved blandt andet at udøve seksuelle handlinger med den intention, at Anello skulle overvære dem. I en situation havde hun bedt ham komme til hendes værelse for at flytte noget bagage, og da han ankom, var hun kun iført gennemsigtigt undertøj.

LÆS OGSÅ: Shania Twain fortæller om musikbranchens dominerende mænd

Anellos advokat udtaler, at sagsanlægget p.t. er sat på hold, hvilket formentlig skyldes, at de to parter er i forhandling omkring et forlig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA