Bisse udgiver punket børnesang

Bisse udgiver punket børnesang

Bisse udgiver i dag singlen ”Spruttesangen”, som er skrevet til den nye børnelydbog Bettinas Badekar af Kristan Nordentof. Bogen er en nyfortolkning af den danske tegnefilmsklassisker Bennys Badekar fra 1971.

I Bennys Badekar er det Peter Belli, der lægger stemme til den dovne og jazzede blæksprutte, der skifter farve og bliver helt væk, men det er en noget anderledes sprutte, vi møder i Bisses udgave.

LÆS OGSÅ: Depeche Mode giver dansk sommerkoncert

”Ingen vil have mig som jeg er / hvorfor skal det være så svært / at være et monster” synger Bisse, mens videoen viser en enøjet collagefigur forelske sig i en anden enøjet collagefigur, der viser sig at være styret af en monstrøs blæksprutte, som bor under jorden.

”Spruttesangen” viser en elektronisk side af Bisse, men trækker samtidig tråde tilbage til sangskriverens tidligere og mere punkede udgivelser. Selv fortæller Bisse:

– Det har været en stor fornøjelse og ære at overtage stafetten fra Peter Belli og udleve mit indre spruttemonster på dansk tegnefilm.

LÆS OGSÅ: Gulddreng er ikke helt død

Den collage-inspirerede video, som du kan se herunder, er lavet af Jakob Oksbjerg og Kristian Nordentoft. Nederst kan du også nyde et nostalgisk genhør med Bellis originale blæksprutte-sang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA