Vil du dræbe for Marilyn Manson?

Vil du dræbe for Marilyn Manson?

Marilyn Manson spiller i aften en udsolgt koncert i Hal 14 ved Kulturværftet i Helsingør, og som en perfekt timet opvarmning har netop udgivet en musikvideo til singlen ”Kill4me”.

I starten af videoen får seeren vist ”Parental Guidance”-advarsel, som om man ikke med det samme, man ser Marilyn Mansons navn forventer, at videoen indeholder stærkt sprog, sex og vold, selvom denne video dog ligger i den lidt blødere ende af, hvad man kan forvente fra chokrockeren.

LÆS OGSÅ: Iron Maiden kommer til Danmark

Manson har, ligesom i videoen til ”Say10”, fået besøg af sin gamle kammerat, Johnny Depp. Depp sidder indledningsvist i et overvågningsrum og iagttager nogle optagelser af to kvinder, der ifører sig smykker, mens de afklæder sig. Overvågningsrummet er samtidig også et mørkekammer med rødt lys og fotografier, der hænger fra en tørresnor i baggrunden.

I løbet af videoen begynder Depp at interagere mere og mere med de to kvinder, hvilket ender med at de tre har en trekant, der glimtvis også inkluderer Manson, der synger ”Will you kill, kill, kill for me?”.

Samtidig med dette forløb lader det dog til, at kronologien egentlig foregår omvendt, da der under trekanten bliver taget de selv samme fotografier, som befandt sig i baggrunden i starten af videoen.

LÆS OGSÅ: Guns N'Roses tilbage til Danmark

Marilyn Manson var for nylig ude for et uheld med en scenerekvisit, hvilket har medført, at han har spillet sine seneste koncerter i en tronelignende kørestol, hvilket formentlig også vil være tilfældet i aften på Kulturværftet. Dette betyder dog ikke, at han kommer til at skrue ned for sine sædvanlige stunts og chok.

Varm op til koncerten med ”Kill4me” eller GAFFAs interview med chokrockeren selv fra denne måneds udgave af magasinet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA