x

The Walkmen på vej med nyt

The Walkmen på vej med nyt

Sidst The Walkmen udgav nyt, var i 2006, da bandet kun fem måneder efter udgivelsen af pladen ”A Hundred Miles Off” sendte albummet ”Pussy Cats” på gaden.

”Pussy Cats” var en genindspilning af Hary Nilsson og John Lennons plade af samme navn fra 1974.

Nu er der imidlertid splinternye sange på vej fra New Yorker indie-rockerne, der regner med at kunne have inspilningerne til deres nye plade færdige i slutningen af denne måned. Forsanger og guitarist Hamilton Leithauser udtaler til billboard.com:

”Vi er alle sammen helt oppe at køre over det. Vi har skrevet en masse sange sidste år og gjort nogle ting, som jeg tror er et skridt på vejen mod en modenhed for os. Hvis der var ting, vi ikke var helt vilde med, skar vi det simpelthen væk, så jeg synes, det er et skridt i den rigtige retning.”

Bandet har i skrivende stund ni færdige sange og mangler seks for at have albummet færdigt. De nye numre er blandt andre ”Around And Around”, ”Blue Route” og ”I Lost You”. Sidstnævnte er ifølge Leithauser det nye projekts gennembruds-nummer:

”Vi havde lyst til at lave en en stor Roy Orbison-agtig sang, der slutter med et stort crescendo. Vi prøvede en masse forskellige ting med strygere og blæsere og fandt til sidst noget, der passede sammen. Vi synes, det er blevet fantastisk. Det er, ligesom, power-rock”

Det nye album, der endnu ikke har fået en titel, udsendes i løbet af foråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA