x

Keith Moons sidste 24 timer på amerikansk tv

Keith Moons sidste 24 timer på amerikansk tv

I USA har dokumentarserien ”Final 24”, hvor kendte personligheders sidste 24 timer undersøges, haft stor succes.

Blandt de berømtheder, hvis sidste timer er blevet undersøgt i serien, er Jim Morrison, Hunter S. Thomson og Sid Vicious.

Serien kører på den amerikanske ”Biography Channel”, og et af de nye afsnit skal omhandle den energiske Who-trommeslager Keith Moons død.

Dougal Butler, der var Moons assistent gennem mange år, udtaler til gigwise.com:

”Det problem, som Keith ikke kunne klare, var berømmelsen. Han var sin egen værste fjende, fordi han ville arbejde hele tiden. Han levede ikke et normalt familieliv uden for rock 'n' roll, selv ikke når han var gift, fordi han ville rocke hver eneste dag.”

Folkene bag ”Final 24” er dog ikke de eneste, der beskæftiger sig med den afdøde Who-trommeslager for tiden. Som vi tidligere har kunnet fortælle her på GAFFA.dk, er der en spillefilm på vej om Keith Moon, med Mike Myers i hovedrollen som den innovative trommeslager.

Filmen har fået titlen ”See Me Feel Me: Keith Moon Naked For Your Pleasure”, og er ifølge imdb.com sat til at få premiere næste år.

Der er endnu ingen yderligere skuespillere på plakaten, så hvem der skal udfylde Roger Daltrys, John Entwistles og Pete Townsends sko er endnu uvist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA