x

Vandt du Smashing Pumpkins?

Vandt du Smashing Pumpkins?

Smashing Pumpkins blev – som det nok er en del bekendt – gendannet for et par år siden og udgav sidste sommer albummet ”Zeitgeist”, deres første siden år 2000. Kort efter udgivelsen gav gruppen en meget rost koncert i Vega, og nu kommer de så tilbage igen. Denne gang i Valby Hallen den 27. februar. Og i den forbindelse kunne du være en af de heldige, der både vinder to billetter og en ”Zeitgeist”-cd. Spørgsmålet kommer nedenfor, men først lige lidt mere om Smashing Pumpkins live.

Da gruppen gav koncert i august i Vega, skrev GAFFAs Mads Stensen nemlig blandt andet følgende i sin femstjernede anmeldelse: ”Der blev lagt ud med en række nye numre, der gav bange anelser om en koncert primært baseret på det nye materiale, og trods god opbakning i de første sange faldt stemningen blandt publikum hurtigt til et afventende leje. Men med tonerne fra det femte nummer ”Tonight, Tonight” blev publikum vugget ud af deres døs. Herfra voksede koncerten sig stærkere gennem en tour de force af nye numre og støjende 90’er-rock, der fra nummer til nummer udviklede sig fra et spirende nyt græskar, til et flot og fuldmodent et af slagsen, der til sidst blev smadret af dundrende trommer og vrængende guitarer i en perfekt blanding af både larmende guitar-hymner og akustiske perler. Undervejs nåede vi forbi højdepunkter som støj-klassikerne ”Zero” og ”Cherub Rock” samt de afdæmpede ”Daydream” og ”Disarm”.” Og det lyder jo lovende, ikke sandt?

Som sagt havde du nu chancen for at vinde både to billetter til koncerten i Valby Hallen og et eksemplar af ”Zeitgeist”-cd’en. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Mellon Collie And The Infinite Sadness.

De heldige vindere, som har fået besked, er som følger. Tillykke!
Louise Rylander
3600 Frederikssund

Camilla Jespersen
2970 Hørsholm

Brian Funk Boldemann
1817 Frederiksberg C


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA