Chance the Rapper gør sig sjov som SNL-vært

Chance the Rapper gør sig sjov som SNL-vært

Chance the Rapper sprand ud som Chance the Comedian, da han lørdag aften var vært for det populære sketch show Saturday Night Live.

Der er hver uge en musikalsk gæst på Saturday Night Live, men rollen som vært bliver som regel indtaget af en skuespiller. Denne uge var dette dog anderledes, da den amerikanske rapper og tredobbelte Grammy-vinder, Chancellor Johnathan Bennett, der går under navnet Chance the Rapper, gjorde sig som blandt andet pornoskuespiller og forvirret hockeykommentator i satireshowet, hvor Eminem var den musikalske gæst.

Chance the Hockeycommentator

Da den sædvanlige hockeykommentator er på barsel, har tv-kanalen valgt at bringe deres basketballkommentator ind som vikar på Rangers-kampen. Basketballeksperten Lazlo Holmes bliver spillet af Chance the Rapper, som med stor overbevisning ikke har et eneste fornuftigt ord at sige om hockey, mens han står og fryser ved siden af banen.

Meget af tiden siger han blot ”That’s what’s up” som en bekræftende kommentar til studieværternes betragtninger eller brokker sig over, hvor svære spillernes navne er at udtale: ”That’s a S, a K and J, all next to each other, so that’s a nope”.

Klippet kan sagtens nydes, selvom man heller ikke selv kender til hockey, da man nok vil være enig med Chance the Hockeycommentator i, at målmanden er utroligt godt pakket ind i beskyttelse.

 Chance the 90’s r&b-singer

Det skal da også handle lidt om musik, for hvorfor have Chance med i programmet, hvis man ikke har tænkt sig at udnytte hans musikalske evner? Her er det blevet gjort i bedste Boys II Men-inspireret stil med guldkæder og regnscener i en musikvideo, hvor trioen De-Von-Tré synger om et tab. I starten af sangen synger de, som om det var tabet af en kæreste, men ved omkvædet viser det sig, at det er Barack Obama, de tre mænd ønsker at få tilbage.

Det er svært ikke at synge med på ”Come Back, Barack”, når man tænker på Trump, der sidder ved det amerikanske ror nu, men også fordi den bare er super catchy.

Chance the Pornstar

En ung kvinde har netop fået puttet det barn, hun passer, da det ringer på døren. Det er pizzabuddet, der leverer en XL pølse-pizza, som barnepigen ikke har bestilt. Men hvor skal de så gøre af den store pølse? Barnepigen har et bud, men så vågner pigen, der burde ligge og sove.

I virkeligheden er det sjovt nok alene at se Chance i kostumet i denne sketch med hans røde shorts, afrevne ærmer og buskede overskæg, men fortællingen om den lille pige, der ikke aner, hvad der foregår omkring hende og bare gerne vil have pizza, er også skæg. Og den mange-facetterede Chance har i denne sketch faktisk flere ansigter, da han fortæller, at han ikke bare er et pizzabud, men også er massør, buschauffør og en stedsøn.

Eminem the Rapper

Den musikalske gæst under dette program var Eminem, der udover at optræde med sit nye nummer ”Walk on Water” også spillede små bidder af klassikeren ”Stan” og 2010-hittet ”Love the Way You Lie”.

Alle disse numre har det tilfælles, at de er featuring en sangerinde på omkvædet, men i stedet for Beyoncé, Dido og Rihanno havde Eminem Skylar Grey med på scenen. Du kan se deres optræden herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA