x

Jane's Addiction arbejder på live-boks

Jane's Addiction arbejder på live-boks

Der findes allerede et par kompileringer med Jane's Addiction, der blander demo- og live-optagelser, men nu ser det ud som om, der er en regulær boks på vej, hvor en lang række klassiske optagelser skal samles.

Det er trommeslageren Stephen Perkins, der lige nu er i gang med at pløje arkiverne igennem for at finde materiale, og ifølge Billboard hælder han mere til coverversioner og kollaborationer end gængse liveversioner af gruppens mest kendte materiale.

"Der er alle de her fantastiske '91-Lollapalooza-koncerter, hvor Ice-T var med på scenen, eller Siouxsie (Sioux, red.), eller Dave (Navarro, red.), der spillede sammen med Living Colour. Alle disse små kombinationer som jeg ved, vi optog – vi skal bare finde dem".

Perkins arbejder også på at sammensætte en dvd til boksen, der vil inkluderer de tre allerede udsendte videoer "Soul Kiss", "Gift" samt "Three Days" samt ekstramateriale.

Han ved dog endnu ikke, hvordan materialet vil blive præsenteret. Men han fortæller, at han selv ligger inde med en masse materiale, der ikke tidligere er blevet vist, og når pladeselskabet Warner har været en tur i sine arkiver, skal man vurdere, hvad der skal bruges.

Hvorvidt den kommende udgivelse af boksen vil blive fulgt op af en gendannelse af Jane's Addiction, vil Perkins endnu ikke spekulere om.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA