Nelson Can begiver sig ud på Danmarksturné

Nelson Can begiver sig ud på Danmarksturné

Den danske rocktrio Nelson Can afsluttede en kort turné sidste måned i anledning deres nyeste ep. Nu har de tre rockere annonceret en ny og større rundrejse i det ganske land, som vil forløbe i foråret 2018.

Selina Gin, Maria Juntunen og Signe Tobiassen, som er kunstnerne bag Nelson Can, er tilbage på den danske musikscene efter en længere pause. Bevæbnet med materiale af høj kaliber fra deres nyeste værk EP3, der scorede fem stjerner af GAFFAs anmelder, var bandet i sidste måned på en minitour i landet. I København spillede de en udsolgt koncert i Pumpehuset, hvor et euforisk publikum brød ud i fællessang med nummeret ”Break Down Your Walls”, der tidligere på efteråret var P3s uundgåelige. 

Til februar 2018 drager trioen atter på turné rundt i landet og kan opleves på følgende spillesteder:

08.02 Nygadehuset, Aabenraa

09.02 Sønderborghus

15.02 Harder’s, Svendborg

16.02 Tøjhuset, Fredericia

17.02 Atlas, Aarhus

22.02 Tobakken, Esbjerg

23.02 URT, Thisted

24.02 Pumpehuset, København

LÆS OGSÅ: Nelson Can er klar til Roskilde 2018

GAFFA var til stede under Nelson Cans oktober-optræden i Aarhus, og anmelderen gav koncerten fire stjerner med følgende ord:

”Det høje energiniveau var nærmest konstant gennem hele koncerten, og man kunne måske godt have ønsket sig et gearskifte eller to undervejs, ligesom der var lige lovligt mange enslydende numre, der druknede lidt i bas og trommer – de eneste instrumenter på scenen. Alt i alt leverede Nelson Can dog en koncert, der viste, at de er strålende tilbage på den danske musikscene. De spillede rå og nærværende rockmusik, der hverken var blottet for melodi eller tempo.”

LÆS OGSÅ: Hør Nelson Can-sangerinde for første gang på dansk med ny instrumentalrocktrio


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA