x

Weezer-frontmand skriver selvbiografi på otte bind

Weezer-frontmand skriver selvbiografi på otte bind

I et interview sidste år udtalte Rivers Cuomo, at han havde skrevet cirka 400 ord i sin selvbiografi. Siden da har den 37 årige Weezer-frontmand virkelig fået noget arbejde fra hånden, og til gigwise.com afslører Cuomo, at bogen nu vil blive langt mere omfattende end først planlagt:

”Jeg har indsamlet en masse materiale nu. Jeg arbejder på det næsten hver dag, og jeg nyder det virkelig. Lige nu har jeg kladder til otte bind.”

Bøgerne vil omhandle hele Rivers Cuomos liv og ikke kun hans tid i Weezer. Blandt andet er der planlagt et helt bind om hans opvækst og sågar hans forældres barndom.

Om man i det bind får anekdoten om, at Weezer er navngivet efter det øgenavn, Richard Cuomo havde som barn, fordi han var asmatiker, vides ikke.

Cuomo udtaler:

”Den første bog, der bliver udgivet, beskriver perioden 1992-1994, som er de første par år i bandet, men jeg arbejder også på et tidligere bind om min barndom og mine forældres barndom.”

De yderligere seks bøger vil dække hans tid i Weezer efter 1994 op til i dag.

Der er allerede en udgiver til første bind af Cuomos erindringer, selvom der ifølge Richard Cuomo ikke er underskrevet noget endnu.

Det er endnu uvist, hvornår første bind vil blive udgivet, så de, der simpelthen ikke kan vente med at få at vide, hvordan Rivers Cuomos forældres barndom har været, må væbne sig med tålmodighed.

En øvelse, de sikkert får brug for, når det otte bind lange værk skal pløjes igennem.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA